| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows XP ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Eski Bilgisayarımda Lisanslı Home Edition işletim sistemi vardı.Daha sonra hard disk değiştiridi ve Lisanslı XP Professional işletim sistemi kuruldu eski hard disk çöpe gitti..Şimdi bir başka bilgisayarıma XP Home işletim sistemini kuracağım CD si elimde ama üzerinde key yazılı olan sarı yaldızlı pul kayıp,key numarasını da hatırlamıyorum.CD nin içeriğinden Lisans numarası araştırma ile bulunabilirmi? Lisansız kurmak istemiyorum |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
XP Home kurulu sabitdisk'i atmanız kötü olmuş.Onun içerisinden kayıtlı olan ürün numarasını kolayca bulabilirdiniz.Microsoft Türkiye' ile görüşürseniz eğer çözümü daha kısa sürede bulabilirsiniz. |
|
|
||||
|
||||
|
444 MS TR 'yi arayıp sorununuzu bildirin yeni CD KEY veriyorlar başıma gelmiş bir olay.
|
![]() |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vista Home Basic'te Aero 'yu Etkinleştirelim | ICEEXOL | Registry Ayarları | 7 | 04.10.08 20:03 |
| Windows XP Home Etkinleştirme | woldemort12 | Sorunlarınız | 2 | 12.03.08 23:17 |
| Vista Home Basic Dvd ve Cd ..! | Idare | Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri | 0 | 20.09.07 02:53 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |