Geri dön   Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri > Windows XP > Sorunlarınız

sponsor links

Yanıt

LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
Eski 22.07.07, 23:57
yasbirq Kullanıcısının Avatar'ı
Member

yasbirq RSS Feed

benim xp media center edition version 2002 media center edition olan versiyonların türkçe versiyonu yok yani hepsi ingilizce üstüne türkçe yama atılıyo tamamen türkçe oluyor şimdi diceniz sorun nerede ben türkçe vistaya yükseltmeye çalışıyorum yükleme diskinizdeki dille bilgisayarınızdaki dil farklı lütfen bilgisayarınızda yüklü olan dille aynı dilde disk edinin yazıyo sıfırdan yükleme yapamıyorum çünkü bilgisayarımı alalı 2 ay oldu bilgisayarım hp pavılıon ve kendine has bi recovery sistemi var aldığım yedeki arkadaş sadece yükseltme yapabilirsin dedi yükseltme yapınca recovery gitmiyomuş yani sıfırdan kuramıyorum şimdi sorum şu media center ı vistaya nasıl türkçe olarak gösterecez bi hilesi registry kodu veya yaması şimdiden çok teşekkürler.
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alıntıyla Yanıtla
sponsor links

Eski 23.07.07, 02:04
gokhanolgun Kullanıcısının Avatar'ı
Member

gokhanolgun RSS Feed

Alıntı:
Originally posted by yasbirq@Jul 22 2007, 21:57
benim xp media center edition version 2002 media center edition olan versiyonların türkçe versiyonu yok yani hepsi ingilizce üstüne türkçe yama atılıyo tamamen türkçe oluyor şimdi diceniz sorun nerede ben türkçe vistaya yükseltmeye çalışıyorum yükleme diskinizdeki dille bilgisayarınızdaki dil farklı lütfen bilgisayarınızda yüklü olan dille aynı dilde disk edinin yazıyo sıfırdan yükleme yapamıyorum çünkü bilgisayarımı alalı 2 ay oldu bilgisayarım hp pavılıon ve kendine has bi recovery sistemi var aldığım yedeki arkadaş sadece yükseltme yapabilirsin dedi yükseltme yapınca recovery gitmiyomuş yani sıfırdan kuramıyorum şimdi sorum şu media center ı vistaya nasıl türkçe olarak gösterecez bi hilesi registry kodu veya yaması şimdiden çok teşekkürler.
[snapback]3983[/snapback]

--------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşımda Tohisba dizüstü var. Bilmiyen birileri üzerine lisanssız Windows XP SP1 yüklemiş, yani batırmış. 3 gün uğraştım yarım yamalak toparladık ama performans ve yetki probleri vardı.
Ben kendisinden orjinal recovey cd sini bulmasını istedim. herneyse. Toshibanın orjinal CD`si ile kurulum işlemi başlattık. Lisans, sürücü hesi sorunsuz bir şekilde kuruldu.
Şunu demek istiyorum seni yanıltmışlar. Elindeki CD ile tam cir kurulum yaparak sıfır bilgisayar kurabilirsin. ve ondan sonra media center ile ilgili kısım işlemlerini tamamlarsın.
Ben olsam mutlaka bu yolu takip ederdi.

Ama sen yinede bilenlere ama gerçekten bilenlere sor.

--------------------------------------------------------------------------------------
Alıntıyla Yanıtla
Eski 24.07.07, 00:11
yasbirq Kullanıcısının Avatar'ı
Member

yasbirq RSS Feed

kardeş ilgin için çok sağol problem zaten orada benim makinenin yanında hiçbir cd vermediler yani makinanın için de herşey mevcudt cd falan verilmiyor.
Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Tags
sorunu, ingilizce

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Foruma git

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 04:25.

vBulletin® .Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.
TOPlist
Web - Donanım