| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız Windows XP ile Alakalı Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
XP SP3 yüklemeyi başlattıktan sonra, bir iç hata oluştu şeklinde hata veriyor..ve kurulum yapılamıyor...neden yapar acaba bunu... altta ve sağ altta açık tüm programlar kapatılmış durumda olmasına rağmen sürekli bir iç hata oluştu deyip kurulum yapılamıyor... |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Sistemde 3. parti bir program kurulu mu ? Herhangi bir tema uygulaması mesela ?
|
|
|
||||
|
||||
|
hayır herhangi bi 3.parti program yüklü değil..sadece sql server yüklü pc de ama..sp3 ü yüklerken zaten onuda kapatıyorum ama yinede durum değişmiyo bu sorun çoğu kişide yaşanıyor şuanda...
|
|
|
||||
|
||||
|
Aşağıdaki adresi çalıştır'a yazın ve çıkan metin dosyasını buraya yollayın.
Kod:
%windir%\svcpack.log |
|
|
||||
|
||||
|
svcpack metin dosyasını oluşturdum yalnız siteye ne rar nede metin dosyası olarak ataçlayamıyor..site geçersiz dosya türü diye eklemeye izin vermiyor...
|
|
|
||||
|
||||
|
zip olarak yolluyorum...
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
Windows XP üzerinde kullandığınız ürün anahtarı blacklist'e alınmış. Kod:
27.203: IsSPBetaKey:pLA->lpVtbl->GetProductID Failed: 0x80004005 27.453: Trying CheckVLKForBlock again 27.656: Error: CheckVLKForBlock failed 27.656: Inventory complete: ReturnStatus=536741199, 17359 ticks 27.672: Num Ticks for invent : 17375 |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
herşey için teşekkürler |
|
|
||||
|
||||
|
Windows Update üzerinden dağıtılmaya başlanıldığında belki bir şansınız olabilir.Çok uzun süredir Windows XP kullanmadığım için kesin birşey söylemem doğru olmaz.Raporda belirtilenler ile beraber yorum yazabiliyorum.
|
|
|
||||
|
||||
|
aynı hata bendede var. kurulum başladıktan sonra bir iç hata uyarısı alıyorum. daha sonra xp sp3 kurulamadı diyor ve kurulumdan çıkıyor, çözümü yokmu,? yeniden formatmı atmak lazım,
|
![]() |
| Tags |
| sp3 iç hata, sp3 install error, sp3 türkçe, winxp sp3 |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Hata Kodu 80072efd | ICEEXOL | Messenger Hata Kodları | 3 | 16.06.08 15:04 |
| sp1 yüklerken hata | erkanc | Sorunlarınız | 2 | 02.05.08 09:37 |
| 0xc0000428 hata kodu | l3eter_l3ocek | Sorunlarınız | 9 | 23.04.08 22:31 |
| Hata Kodu 80048820 | ICEEXOL | Messenger Hata Kodları | 2 | 10.07.07 16:17 |
| Site Kurarken İşinizi Kolaylaştıracak Eklentiler | ICEEXOL | Firefox | 2 | 23.02.07 16:16 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |