|
|
||||
|
||||
|
ben bu sürücüyü indirip denedim lakin ne perforömans olarak nede extra özellik olarak bir artı ile karşılaşmadım. Belki benim ekran kartımın düşük olmasından kaynaklanmaktadır ( 7300 le). Bu konuda tavsiyelerinizi almak isterim.Ayrıca verilen linkte riva tuner programının yeni sürümüde verilmiş. En azından onu kullanarak benim gibi kart özellikleri düşük arkadaşlar için oldukça basit ve etkili overloc programı. <programı kullanarak vista deneyim dizininde grafikler puanını 2.6 tan 3.0 ra oyun grafikleri puanını 2.5 ten 2.8 ze yükseltmeyi başardım.Ne yaptımsada daha fazlasını elde edemedim ancak bu bile daha önce oynayamadığım bazı oyunların çok kaliteli ve rahat şekilde çalışmasına yetti.
|
|
|
||||
|
||||
|
7300LE genel olarak düşük performanslı bir kart.1,5 sene öncesine kadar orta seviye bir karttı ama şuan için performans olarak giriş seviyesi sayılabilir.Ayrıca 'Light Edition' yani hafifletilmiş sürüm olduğu için overclock kapatesi *yok* denecek kadar azdır.
Omega gibi birkaç tane daha driver optimize eden gruplar var.Bu grupların kendi aralarında belirli farkları var.Mesela, omega driverların optimize yöntemi görüntü kalitesini biraz daha düşürmekten geçiyor.Ayrıca bu driverlar sadece belii başlı oyunlara yönelik optimize ediliyorlar.Bunuda belirtmekte yarar var.
| v116925, drivers, omega, nvidia |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| nVIDIA 163.75 | GençTürk | Sürücüler | 0 | 20.12.07 20:05 |
| \SystemRoot\system32\DRIVERS\cdrom.sys hatası | fikrethoca | Sorunlarınız | 11 | 16.12.07 19:58 |
| Nvidia nForce 15.01/15.01G - AMD/INTEL | ICEEXOL | Sürücüler | 0 | 21.07.07 21:07 |
| NVIDIA ForceWare 160.04 WHQL | ICEEXOL | Sürücüler | 0 | 13.06.07 09:14 |
| nVIDIA ForceWare Drivers (32-bit/64-bit) 158.24 | ICEEXOL | Sürücüler | 0 | 03.05.07 11:02 |