Welcome to Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri Forumları okundu say | Forum görevlileri
Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri

Sürücüler Windows Vista Destekli Donanım Sürücüleri

sponsor links

Yanıt
LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
Onixon DSL 100 için vista driver sorunu

Eski 15.03.07, 21:29
VistaInspirat Kullanıcısının Avatar'ı
Member

VistaInspirat RSS Feed
Thumbs down

Arkadaşlar bi eşeklik edip uyumuna bakmadan direk vista home premium kurdum. Fakat şimdi modemi tanıtamıyorum. ONIXON DSL 100 modem kullanıyorum ve vista için driveri yok. Ne yapmamı önerirsiniz? Ya da onun yerine intel pro dsl 3220 modem de olabilir oo modemden de var ama onun için de driver bulamadım. Her iki modemden herhangi birisi için bana driver indirebileceğim bir adres söyleyebilecek varmı acaba? çok zor durumdayım. Kasayı aldım bi cafeye geldim o şekilde internete girebildim... Lütfen yardım edin. PC başında cafede cevap bekleyeceğim. Teşekkürler.

Alıntıyla Yanıtla
sponsor links

Eski 15.03.07, 22:46
Member

VistaInspirat RSS Feed

Yokmu bu konuda yardım edebilecek kimse arkadaşlar? Sorunumu muhakkak halletmem gerek :( Yeni modem alamam...

Alıntıyla Yanıtla
Eski 15.03.07, 23:30
ICEEXOL Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Yer: Adana
ICEEXOL RSS Feed

Driver'ın setup dosyasına sağ tıklayın ve özelliklere'e girerek aşağıdaki resimden devam edin.Ardından tekrar kurmayı deneyin.

Tabi bunları elinizde bir XP driver'ı olduğunu varsayarak sölüyorum.

Eski 15.03.07, 23:51
Member

VistaInspirat RSS Feed

Alıntı:
Originally posted by ICEEXOL@Mar 15 2007, 22:30
Driver'ın setup dosyasına sağ tıklayın ve özelliklere'e girerek aşağıdaki resimden devam edin.Ardından tekrar kurmayı deneyin.

Tabi bunları elinizde bir XP driver'ı olduğunu varsayarak sölüyorum.

Merhaba.
Teşekkür ederim cevabınız için ama sorunumu çözebilmiş değilim henüz. Sağ tıklayıp özelliklere girerek dediğiniz yere tıklıyor ve tamam diyorum sonra setup ı çalıştırıyorum ama zaten daha önce yükleme deneyimleri yaşadığımdan sanırım sisteminde hala var görüyor. Bana aşağıdaki uyarıyı veriyor. Bu konuda ne yapabileceğimi söylermisini lütfen? Saatlerdir internet cafedeyim çözüm arıyorum delirmek üzereyim :(

Verdiği uyarı şu:

Alıntıyla Yanıtla
Eski 16.03.07, 00:42
Yönetici

ICEEXOL RSS Feed

Kurulum işlemini tamamlamak için sistemi yeniden başlatmanız öneriliyor.
Yani "YES" 'i işaretleyip "Close" 'a tıklamanız gerekli.Sürücü yükleme aşaması başarıyla tamamlanmış gözüküyor.

Eski 16.03.07, 00:45
Member

VistaInspirat RSS Feed

Alıntı:
Originally posted by ICEEXOL@Mar 15 2007, 23:42
Kurulum işlemini tamamlamak için sistemi yeniden başlatmanız öneriliyor.
Yani "YES" 'i işaretleyip "Close" 'a tıklamanız gerekli.Sürücü yükleme aşaması başarıyla tamamlanmış gözüküyor.
[snapback]1706[/snapback]

Başarıyla tamamlanmış olsa masa üstüne simge falan atması gerekmezmiydi?
Bakın internet cafedeyim saatlerdir ve bir yanıt aradım derdime. Cafe 10 dakika sonra kapanıcak. Pocket PC den msn açıcam ve sizin yardımınızı bekleyeceğim. Lütfen msn e ekleyip şu derdime çare bulmama yardım edin. jiflex@hotmail.com msn adresim. Bekleyeceğim yardımınızı. Teşekkürler.

Alıntıyla Yanıtla
Eski 16.03.07, 01:13
Yönetici

ICEEXOL RSS Feed

Alıntı:
Originally posted by VistaInspirat@Mar 16 2007, 00:45
Başarıyla tamamlanmış olsa masa üstüne simge falan atması gerekmezmiydi?
Bakın internet cafedeyim saatlerdir ve bir yanıt aradım derdime. Cafe 10 dakika sonra kapanıcak. Pocket PC den msn açıcam ve sizin yardımınızı bekleyeceğim. Lütfen msn e ekleyip şu derdime çare bulmama yardım edin. jiflex@hotmail.com msn adresim. Bekleyeceğim yardımınızı. Teşekkürler.
[snapback]1707[/snapback]
USB modem driver'ları kurulur ve sistem yeniden başlatılır.Ardından USB Modemin aygıtı bilgisayara bağlanır.Sistem aygıt'a uygun .inf dosyalarını otomatik olarak yükler ve başarıyla sonuçlandığında masaüstüne bir kısayol ekler.

Eski 16.03.07, 01:27
Member

VistaInspirat RSS Feed

boyle bir aksilik olamaz. pocket pc msn acilmiyor. simdi tekrar yukleyecegim.bu arada siz ekleyin lutfen. tskler.

Alıntıyla Yanıtla
Eski 16.03.07, 01:50
Member

VistaInspirat RSS Feed

mesajinizi simdi gordum. dediginiz gibi kabloyu cikardim ve reboottan sonra taktim ama hicbirsey olmuyor. modemi tamamen kaldirmak ve bastan yuklemek icin ne yapabilirim?

Alıntıyla Yanıtla
Eski 16.03.07, 02:03
Yönetici

ICEEXOL RSS Feed

Temiz yükleme yapın;

1-Modemin kablosunu çıkartın.Yani bilgisayar'la herhangi bir bağlantısı olmasın.

2- CD'yi yükleyin ve sistemi yeniden başlatın.

3- USB girişini bilgisayarınıza bağlayın.Büyük olasılıkla Vista donanımı tanıyacaktır.

Eski 16.03.07, 02:15
Member

VistaInspirat RSS Feed

dediginizi yapıiyorum ama sanki bunu hafizasina almis gibi hep reboot istiyor. orda takilip kaldi sanirim.ilk yuklemede kablo takiliyken yukledim o yuzden hata veriyor galiba.delirme noktasindayim :(

Alıntıyla Yanıtla
Eski 16.03.07, 02:19
Yönetici

ICEEXOL RSS Feed

Bilgisayar'a sağ tıklayın ve "Özellikler" 'e girin.Ardından "Aygıt Yöneticisi" ne tıklayın.

"Ağ Bağdaştırıcıları" bölümünde ünlem ya da soru işareti olan bir aygıt varsa kaldırın ve 10. mesajda yazılanları tekrar uygulayın.

Eski 16.03.07, 02:53
Member

VistaInspirat RSS Feed

kablo takili olmadigi surece orda herhangi birsey yok. yani su anda da kablo takili degil ve orda isaret yok.dediginiz gibi setup a basiyorum ama yine reboot ekrani cikiyor karsima.nasil is anlamadim gitti. :(

Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Tags
sorunu, driver, vista, icin, 100, dsl, onixon

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Foruma git

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Vestel Dizüstü için Control Center (Vista) Lazım. mr_ekol Sorunlarınız 4 06.05.08 17:53
bu site vista kullananlar için bence müthiş 2fast4u Düşünce ve Önerileriniz 2 03.10.07 12:14
Realtek HD Driver 1.67 Vista x86 / x64 ICEEXOL Sürücüler 0 19.05.07 11:39
PHILIPS SPC700NC VISTA DRIVER'I SORUNU [Çözüldü] komodor Sorunlarınız 8 14.03.07 15:10

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 23:44.
vBulletin® .Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

TOPlist
Web - Donanım