| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sürücüler Windows Vista Destekli Donanım Sürücüleri |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar bi eşeklik edip uyumuna bakmadan direk vista home premium kurdum. Fakat şimdi modemi tanıtamıyorum. ONIXON DSL 100 modem kullanıyorum ve vista için driveri yok. Ne yapmamı önerirsiniz? Ya da onun yerine intel pro dsl 3220 modem de olabilir oo modemden de var ama onun için de driver bulamadım. Her iki modemden herhangi birisi için bana driver indirebileceğim bir adres söyleyebilecek varmı acaba? çok zor durumdayım. Kasayı aldım bi cafeye geldim o şekilde internete girebildim... Lütfen yardım edin. PC başında cafede cevap bekleyeceğim. Teşekkürler. |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Yokmu bu konuda yardım edebilecek kimse arkadaşlar? Sorunumu muhakkak halletmem gerek :( Yeni modem alamam...
|
|
|
||||
|
||||
|
Driver'ın setup dosyasına sağ tıklayın ve özelliklere'e girerek aşağıdaki resimden devam edin.Ardından tekrar kurmayı deneyin.
Tabi bunları elinizde bir XP driver'ı olduğunu varsayarak sölüyorum. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Merhaba. Teşekkür ederim cevabınız için ama sorunumu çözebilmiş değilim henüz. Sağ tıklayıp özelliklere girerek dediğiniz yere tıklıyor ve tamam diyorum sonra setup ı çalıştırıyorum ama zaten daha önce yükleme deneyimleri yaşadığımdan sanırım sisteminde hala var görüyor. Bana aşağıdaki uyarıyı veriyor. Bu konuda ne yapabileceğimi söylermisini lütfen? Saatlerdir internet cafedeyim çözüm arıyorum delirmek üzereyim :( Verdiği uyarı şu: ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Kurulum işlemini tamamlamak için sistemi yeniden başlatmanız öneriliyor.
Yani "YES" 'i işaretleyip "Close" 'a tıklamanız gerekli.Sürücü yükleme aşaması başarıyla tamamlanmış gözüküyor. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Başarıyla tamamlanmış olsa masa üstüne simge falan atması gerekmezmiydi? Bakın internet cafedeyim saatlerdir ve bir yanıt aradım derdime. Cafe 10 dakika sonra kapanıcak. Pocket PC den msn açıcam ve sizin yardımınızı bekleyeceğim. Lütfen msn e ekleyip şu derdime çare bulmama yardım edin. jiflex@hotmail.com msn adresim. Bekleyeceğim yardımınızı. Teşekkürler. |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
boyle bir aksilik olamaz. pocket pc msn acilmiyor. simdi tekrar yukleyecegim.bu arada siz ekleyin lutfen. tskler.
|
|
|
||||
|
||||
|
mesajinizi simdi gordum. dediginiz gibi kabloyu cikardim ve reboottan sonra taktim ama hicbirsey olmuyor. modemi tamamen kaldirmak ve bastan yuklemek icin ne yapabilirim?
|
|
|
||||
|
||||
|
Temiz yükleme yapın;
1-Modemin kablosunu çıkartın.Yani bilgisayar'la herhangi bir bağlantısı olmasın. 2- CD'yi yükleyin ve sistemi yeniden başlatın. 3- USB girişini bilgisayarınıza bağlayın.Büyük olasılıkla Vista donanımı tanıyacaktır. |
|
|
||||
|
||||
|
dediginizi yapıiyorum ama sanki bunu hafizasina almis gibi hep reboot istiyor. orda takilip kaldi sanirim.ilk yuklemede kablo takiliyken yukledim o yuzden hata veriyor galiba.delirme noktasindayim :(
|
|
|
||||
|
||||
|
Bilgisayar'a sağ tıklayın ve "Özellikler" 'e girin.Ardından "Aygıt Yöneticisi" ne tıklayın.
"Ağ Bağdaştırıcıları" bölümünde ünlem ya da soru işareti olan bir aygıt varsa kaldırın ve 10. mesajda yazılanları tekrar uygulayın. |
|
|
||||
|
||||
|
kablo takili olmadigi surece orda herhangi birsey yok. yani su anda da kablo takili degil ve orda isaret yok.dediginiz gibi setup a basiyorum ama yine reboot ekrani cikiyor karsima.nasil is anlamadim gitti. :(
|
![]() |
| Tags |
| sorunu, driver, vista, icin, 100, dsl, onixon |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vestel Dizüstü için Control Center (Vista) Lazım. | mr_ekol | Sorunlarınız | 4 | 06.05.08 17:53 |
| bu site vista kullananlar için bence müthiş | 2fast4u | Düşünce ve Önerileriniz | 2 | 03.10.07 12:14 |
| Realtek HD Driver 1.67 Vista x86 / x64 | ICEEXOL | Sürücüler | 0 | 19.05.07 11:39 |
| PHILIPS SPC700NC VISTA DRIVER'I SORUNU [Çözüldü] | komodor | Sorunlarınız | 8 | 14.03.07 15:10 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |