|
Yayımlayan ICEEXOL
03.11.07 |
||||
|
||||
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
uyarın için teşekkürler.
|
||||
|
||||
|
Ellerine sağlık bende bu hataya düştüm sayende temizledim ama yinede bir sorum olacak bu 4 üncü aşamada all users (1) yazn yerde benimkin de all users (4) yazıyor bir problem yoktur değilmi? Teşekkürler
|
|
|
||||
|
||||
|
ya bu resimler çıkmıooo
|
|
|
||||
|
||||
|
Yanıt: Kim Engellemiş Zararlısını Temizleyelim
Temizlik işlemlerine geçmeden önce mutlaka sistem geri yüklemeyi kapatmalısınız.Yukarıdaki programları indirdikten sonra aşağıdaki aşamaları iyice
izleyin ve uygulamak için güvenli mod'a geçin. *Program Files-Kim Engellemiş klasörünü silin.engelleyen.exe adlı dosyası silemeyebilir. (vista'da ayrıcalık uyarısı verdi) *RegSeeker programını çalıştırın ve Find in Registry bölümüne "kim engellemiş" yazın ve çıkan girdilerin hepsini silin.Ardından yine aynı yere "engelleyen" yazın.Bir önceki işlemi tekrarlayın.Böylece sağ alt köşedeki uyarıdan kurtulacağız. *StartupList programını çalıştırın. Benim Anlmadığım şey sadece Bu işlemleri yapınca Viürs Geçti Ama ellerine Sağlık Sen oLmasan Yanmıştım.ÇOok Saol ![]() |
![]() |
| Tags |
| temizleyelim, zararlisini, engellemis, kim |
| Review Tools | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Review | Review Starter | Category | Yanıtlar | Son Mesaj |
| IE Defender Zararlısını Temizleyelim | ICEEXOL | Virüs-Adware-Spyware Sorunlarınız | 0 | 09.12.07 15:17 |
| MalwareAlarm Zararlısını Temizleyelim | ICEEXOL | Virüs-Adware-Spyware Sorunlarınız | 0 | 25.08.07 23:55 |
| Virusprotect Pro Zararlısını Temizleyelim | ICEEXOL | Virüs-Adware-Spyware Sorunlarınız | 2 | 15.07.07 22:16 |
| Pc Turbo Pro Zararlısını Temizleyelim | ICEEXOL | Virüs-Adware-Spyware Sorunlarınız | 0 | 06.07.07 15:12 |
| Contravirus Zararlısını Temizleyelim | ICEEXOL | Virüs-Adware-Spyware Sorunlarınız | 0 | 25.06.07 23:25 |