| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri Donanımlarınız ile Yaşadığınız Sorunlar .. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
ekran kartının tv-out özlellğini denemek için ekran kartına taktığım kablo ile televizyonu bağladım,bağlar bağlamaz hem telvizyonun görüntüsü bozuldu hemde bilgisayarın monitoründeki görüntü bozuldu. bilgisayar açılıyor fakat açıldığında ilk önce görüntü bozuluyor(dama tathtası gibi farklı renkte kareciklerle doluyor)sonra monitor kapanıyor.ekran kartının sürücüsünü kaldırdığımda görüntü düzeliyor tabi standart vga moduna geçiyor.ama sürücüyü tekrar yüklediğimde yada ekran kartını (aygıt yöneticisinde devre dışı bıraktığım zaman görüntü düzeliyor) tekrar aktifleştirdiğimde görüntü yine bozuluyor. monitor tam bozulurken aygıt yöneticisine baktığımda birden monitor görünüyor. çok zor bir durum yardımcı olursanız çok sevinirm ![]() anakart:gigabyte p35 ds3 işlemci: e6750 ekran kartı : palit 8600gts super 512mb ram : 4 gb iş. sistemi : vista ultimate x64 monitor : samsung 19" |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Ekran kartı sürücülerini * Driver Cleaner * programı ile tamamen temizledikten sonra, sürücüyü tekrar kurar mısın ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ürün dağıtıcısı ile temasa geçebilirsiniz. Size yardımcı olacaklardır.
|
![]() |
| Tags |
| ekran, kartım, olabilirmi, yanmış |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| nvidia ekran kartı | ertas71 | Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri | 1 | 18.09.08 12:41 |
| mavi ekran | muratkaya | Sorunlarınız | 8 | 09.05.08 18:30 |
| Ati x300 HyperMemory Ekran Kartım Ram Taktığım halde değişmedi | eko74 | Sorunlarınız | 0 | 21.12.07 12:57 |
| ekran sorunu | robinhut 57 | Sorunlarınız | 3 | 06.05.07 17:15 |
| Mavi Ekran Hatası | Pro AGenT | Sorunlarınız | 0 | 21.02.07 16:18 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |