|
|
||||
|
||||
|
ekran kartım= GeForce 8400M GS
Toplam Kullanılabilir Bellek:895mb Ayrılmış Video Belleği:128mb Sistem Video Belleği:0 Paylaşılan Sistem Belleği:767mb Ve bir oyun oynamaya çışıyorum fakat oyun 256 video memory istediğinden oynıyamıyorum sanırım sorunum ayrılmış video belleğinin 128 olması toplam kullanılabilir 895mb dediğine göre bu ayrılmış video belleğini arttırabilirmiyim? arttırabilirsem nasıl?lütfen yardım!şimdiden teşekkurler |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Ekran kartlarında bellek miktarı, o kartın performansını ortaya çıkarmaz. Önemli olan kartın bellek türü, bellek hızı ve işlemci hızlarıdır. Tabii DX10 kartlarda paralel işlemci sayısıda çok önemli bir yere sahip.
Sizin kartınız giriş seviyesi olup, oyunlarda düşük performans sağlamaktadır. Çünkü, yapısı gereği 3D performansı düşük olup daha çok, ofis ve çoklu ortam alanları için geliştirilmiştir. Son olarak, paylaşımlı belleğe sahip olduğu için, sistem belleğinizin bir bölümünü işgal ediyor.
| ekran, kartı |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| nvidia ekran kartı | ertas71 | Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri | 1 | 18.09.08 12:41 |
| Axle GeForce 9800 GX2 Ekran Kartı | ICEEXOL | Ürün İncelemeleri | 0 | 05.05.08 22:40 |
| vista ekran kartı sorunu | ertas71 | Sorunlarınız | 6 | 08.01.08 23:18 |
| Windows Vista ekran kartı sorunu | anmak09 | Sorunlarınız | 1 | 10.05.07 16:01 |
| vista ekran kartı sorunu | Mertcancan | Sorunlarınız | 0 | 23.04.07 19:10 |