| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri Donanımlarınız ile Yaşadığınız Sorunlar .. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar herkes gibi yeni bir pc almak istiyorum. Feel'in550w lık power supply bulunan bir kasası var bunu geleceğe yönelik almıştım fakat uçuk bir iki pc parçası değiştirdim 640 mb lik FX 8800 bi ekran kartı + 4 çekirdekli bir işlemci + 2gb ram duşuncesiyle vatan computere gittim iyi hoş bi fiyat çıkardılar fakat kafamı karıştırdılar kasanın power supply'ı bunu desteklemez abi sen ekran kartını 450mb gibi kullanırsın performans sağlayamazsın dediler.Power supplyı test edip gerçekten 550w olup olmadığını öğrenmemi 350w 400w ise verimmim duşuk olacağını yeni bi power supply alman gerekeceğini ve yenisi içinde 220$ lık bi marka verdiler şu an hatırlamıyorum..SÖZÜN ÖZÜ: Ben Nasıl öğreneceğim kaç wat veriyor benim canavar bir test programı var mı ? Yardımınız için şimdiden teşekkürler SOULJES____ :( |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Bunu öğrenebilmen için yaklaşık 8-10 milyarlık bir test aleti alman gerekiyor
.Feel kasalardaki güç kaynakları gerçek güç vermiyorlar.Yani üzerinde yazdığı gibi 550 Watt değilde daha çok 320-330 Watt verebilirler ve yüksek güç altında verimli çalışamazlar.FSP ,Thermaltake,OCZ,Tagan firmalarının ürettiği en az 450 Watt değerine sahip modellere bakabilirsin.Mesela ben Thermaltake 500 Watt kullanıyorum.Ayrıca alacağın PSU'nun özelliklerini incelerken Aktif PFC yazısının olmasına dikkat et. Kod:
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd70253 |
|
|
||||
|
||||
Güzelmişşş...satılık power supply bayandan temiz 8 aylık feelden sökücez 550w isteyene duyrulur işin espirisi bi yana demekki NEKTA EKMEK OKTA KÜFTE.. ____ |
![]() |
| Tags |
| etmek, test, gucunu, supply, power |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Matousec Leak-Test | ICEEXOL | Test Sonuçları | 0 | 10.11.07 10:52 |
| Matousec Leak Test | ICEEXOL | Test Sonuçları | 0 | 29.07.07 11:40 |
| Donanımı upgrade etmek! | souljes | Sorunlarınız ve Çözüm Önerileri | 8 | 03.07.07 04:30 |
| PC-Welt Antivirüs Test | ICEEXOL | Test Sonuçları | 1 | 06.03.07 21:26 |
| ReadyBoost Performance Test | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 19.02.07 02:05 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |