Welcome to Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri Forumları okundu say | Forum görevlileri
Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri

Firefox Firefox Eklentileri ve Tarayıcının Bazı Özellikleri..

sponsor links

Comment
LinkBack Review Tools Görünüm Modları
Firefox 3.0'da Akıllı URL Bulma Satırındaki Linklerden Kurtulun

ICEEXOL Kullanıcısının Avatar'ı
Firefox 3.0'da Akıllı URL Bulma Satırındaki Linklerden Kurtulun
Yayımlayan ICEEXOL
03.08.08
Varsayılan Firefox 3.0'da Akıllı URL Bulma Satırındaki Linklerden Kurtulun

Alttaki görüntüde gördüğünüz gibi FF3 ile beraber gelen bir yenilik sayesinde Firefox'un adres satırına daha önce yazmış olduğunuz adreslere tekrar, adresin tamamını yazmadan erişebiliyorsunuz. Tabii ben yalnızca WV harflerini kullandığım için sadece WVdestek.com sitesi gözüküyor.

Bu kez sadece G harfini kullanıyorum ve karşıma adres içeriğinde G harfi geçen siteler çıkıyor.

Bu satırdaki linkleri klavye üzerinden SHIFT + DEL tuş kombinasyonunu kullanarak silebilirsiniz.
sponsor links

Comment

Tags
30da, akilli, birakalim, bulma, devre, disi, firefox, kurtulun, linklerden, ozelligi, satirindaki, url

Review Tools
Görünüm Modları

Foruma git

Benzer Başlıklar
Review Review Starter Category Yanıtlar Son Mesaj
Firefox 3.0 Sürümü ile Beraber Gelen Gezinti Çubuğunu Firefox 2.0 Sürümüne Geri Getirelim ICEEXOL Firefox 0 03.07.08 01:40
XP'de Messenger Programının Arka Plan Uyarı Mesajlarından Kurtulun ICEEXOL Registry Ayarları 0 26.06.08 22:30
Vista'da Messenger Programının Arka Plan Uyarı Mesajlarından Kurtulun ICEEXOL Registry Ayarları 0 26.06.08 22:29
Dosya Arama & Bulma & İndirme Sitesi ICEEXOL İnternet İpuçları 0 07.09.07 09:02
Araç İpuçlarından Kurtulun ICEEXOL Registry Ayarları 0 16.02.07 13:03

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 14:30.
vBulletin® .Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.
Review powered by GARS 2.1.9 ©2005-2006

TOPlist
Web - Donanım