Admin'e Teşekkür

Windowsum Duyuru-Öneri Kategorisinde ve  Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions Forumunda Bulunan  Admin'e Teşekkür Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Merhabalar öncelikle. Sitenize üye olalı yaklaşık 10 dakika oldu. Aradığım bir oyunun crack'li versiyonunu bularak başladıgım gezintimde. Windows Vista , ...

Yanıt

LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
Eski 28.01.07, 18:17
cabrow
Guest

Merhabalar öncelikle. Sitenize üye olalı yaklaşık 10 dakika oldu. Aradığım bir oyunun crack'li versiyonunu bularak başladıgım gezintimde. Windows Vista , Office Enterprise 2007 başta olmak üzere karşılaştıgım diger tüm program ve arşivler beni en az 1 hafta sizin sitenize bagımlı tutacak. Başarılı çalışma ve araştırmalarınızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum...

www.herseyizbiz.com
www.levigrand.com

Administrator

Eray Tezcanoğlu
Alıntıyla Yanıtla
Eski 28.01.07, 18:41
Yönetici

Yer: Adana

İlginiz için teşekkür ederim..

İyi Çalışmalar...
Alıntıyla Yanıtla
Eski 29.01.07, 00:47
cabrow
Guest

Pm den msn adresinizi atarsanız, ya da beni eklerseniz memnun olurum... Bilgisayar Teknik Servis'in yanısıra amatör web tasarımcısıyım. Zaman zaman konuşup tartışacagım, soru soracagım birilerini arıyorum. Eklerseniz sevinirim ...

eigenrauch98@hotmail.com

Eray Tezcanoğlu
Alıntıyla Yanıtla
Eski 13.02.07, 13:52
hakdemir
Guest

kardeş tesadüf eseri bu site ile karşılaştım vede gerçekten çok farklı bir forum sayfası karşıma çıktı emeklerinize teşekkür ederim çok bilgileneceğimi umduğum bir yer olacak burası çalışmalarınızın devamını diliyorum başarılar
Alıntıyla Yanıtla
Eski 14.02.07, 01:18
Member

gerçekten tek başına mükemmel bi iş çıkarmışsın patron. emeğine sağlık. bende diğer arkadaş gibi msn istiyorum walla. bende 6 yıllık teknik servisçiyim birbirimize faydamızın dokunacağı çok nokta olacağından eminim. kimseye muhtaç olmadan kimseden çalmadan çırpmadan bu işi yapan kişi olarak tek sindir bence.

msn : l3eter_l3ocek@hotmail.com
Alıntıyla Yanıtla
Eski 14.02.07, 12:30
hakdemir
Guest

dediğim gibi bu siteyi ve admin arkadaşımın üyelere yaklaşımını çok beğendim ve bu sitenin reklamını yapıyorum her yerde hiç olmazsa benimde siteye bir şekilde üye sayısını çoğaltarak katkım olsun tekrar teşekkürler
Alıntıyla Yanıtla
Eski 16.02.07, 13:46
Member

bu siteye yeni üye oldum.başka boartlardan adını duydum .paylaşmak güzel bir duygu başarılar dilerim.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 28.02.07, 18:56
Member

Yer: Istanbul

çok zamandır forumlarda dolaşır dururum bu forumu ueni buldum ve aradığım çok şeyle karşılaştım. çok teşekkürler çalışmalarınızda başarılar.
Alıntıyla Yanıtla
Eski 28.02.07, 23:08
Member

kardeş harika bir site yapmışsınız allah sizi başımızdan eksik etmesin.. süper olmuş hiç bozmayın aynen devam.. B)
Alıntıyla Yanıtla
Eski 05.03.07, 00:29
Member

herkese merhaba güzel farklı ve kaliteli bir forum ve aile keşfettim ve kendimi farklı ve mutlu hissediyorum dilerim bu forumu benden sonra onbinler farkeder :lol: şimdiden herkese güzellikler ve mutluluklar diliyorum, umarım fark ve kalite hiç eksilmez tüm yardım ve paylaşımlara şimdiden sonsuz tşk.saygılar ve başarılar. diliyorum...... B)
Alıntıyla Yanıtla
Eski 05.03.07, 22:04
Member

ortadoğu we balkanlarn en ii en kaliteli en karizmatik forum sitesinin yeni üyesi olmak benm içn şereftir..saygı duyarm.. B) B)
Alıntıyla Yanıtla
Eski 06.03.07, 10:10
Member

İçerik ve yardım olarak çok kaliteli bir site

Sayın Adminime teşekkür ederim
Alıntıyla Yanıtla
Eski 11.03.07, 21:40
Member

kardes bu alemde teksın senı tebrık edıyorum guzel bıseyler yaptıgın ıcın
Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Tags
admin'e, admin39e, tesekkur, teşekkür

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Başlıklar

Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Sitenizdeki Rütbe Resimler [Admin Bakarsa iyi olur] PesimisTurk Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions 0 02.12.08 21:45
Unuttuğunuz Admin Şifrenizi Resetleyin ICEEXOL Windows XP / Dizin 2 19.04.07 10:20

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 00:59.