Admin'e Teşekkür
Windowsum Duyuru-Öneri Kategorisinde ve Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions Forumunda Bulunan Admin'e Teşekkür Konusunu Görüntülemektesiniz.=>tek başına iyi iş çıkarmışsın ellerine sağlık...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
tek başına iyi iş çıkarmışsın ellerine sağlık
|
|
|
|||
|
|||
|
Öncelikle bu siteyi tesadüfen bulduğumu söyleyebilirim vistayla ilgili düküman ararken vistayla ilgili sorunlarımın çoğunun bu sitede çözümünü buldum çalışmalarınızın devamını diliyorum.
Kolay gelsin |
|
|
|||
|
|||
|
sitemizin
|
|
|
|||
|
|||
|
böyle forum görmedim gerçekten itinayla ve özen gösterılerek hazırlanmış ve aradıgım çoğu seyi buldum. dökümanlar çok kalıtelı adminimize çok teşekkür ediyorum
|
|
|
|||
|
|||
|
Sitenize daha yeni üye oldum windows defender ile sorunum vardı anında sorunun çözümünü buldum teşekkürler iyi çalışmalar.
|
|
|
|||
|
|||
|
yoruma gerek varmı Türkiyede varmı ki başka ICEEXOL
|
|
|
|||
|
|||
|
başarılar.. |
|
|
|||
|
|||
|
Gerçekten farklı bir site.
en beğendiğim yönü de genelde bu tarz sitelere uygun olmayan reklamlar alınıyor.bu sitede öyle bir durum olmaması beni çok memnun etti. Çok temiz ve düzenli bir site.ayrıca açık renkler tercih edildiği için de tebrik ederim insana güven veriyor. Saygılar. |
![]() |
| Tags |
| admin'e, admin39e, tesekkur, teşekkür |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Sitenizdeki Rütbe Resimler [Admin Bakarsa iyi olur] | PesimisTurk | Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions | 0 | 02.12.08 21:45 |
| Unuttuğunuz Admin Şifrenizi Resetleyin | ICEEXOL | Windows XP / Dizin | 2 | 19.04.07 10:20 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 23:32.

Lineer Mod