| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Düşünce ve Önerileriniz Windowsum.com'a önerilerinizi iletebilirsiniz... |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
bu siteye nasıl eriştim google danmı başka biyerdenmi kaynağı hatırlamıyorum ama vista kullandığım için vistayla alakalı püf noktaları ve yararlı bilgilere sürekli ulaşmaya çalıştım. xp ile alakalı milyonlarca site varken vistayla alakalı bilgilendirici bi foruma rastlayamamıştım taki bu siteyi buluncaya kadar.admine ve ilgilenen bütün arkadaşlara çok teşekkürler .bu site bi define sandığı bence ![]() |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Haklısın bu site gerçekten vista kullananlar için müthiş bir bilgi kaynağı oluşturuyor. Siteyi hazırlayanlara sonsuz teşekkür ederim.
Ama yakında merak etme wvdestek gibi bir siteden bilgileri alıntı yapmadan kaynağını göstermeden yayınlamaya başlarlar. Hatta bazı sitelerde başladılar bile... Şimdiye kadar bu sitenin çok faydasını gördüm. Vista hakkında epey bir bilgi sahibi oldum bu site sayesinde, artık Vista kullanmasam bile yinede her gün mutlaka siteyi ziyaret ediyorum. Umarım site ileride daha iyi yerlere gelir. |
|
|
||||
|
||||
|
ewt ark'lar noktasına kdr haklısınız gerçekten olağanüstü bir site burdaki bilgilerin %92 si çok sevdiğim admin'im ICEEXOL tarafından hazırlanmıştır Genç Türk ve GameSpring e de tşkler.. :P
| muthis, bence, icin, kullananlar, vista, site |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vestel Dizüstü için Control Center (Vista) Lazım. | mr_ekol | Sorunlarınız | 4 | 06.05.08 17:53 |
| güzel bir site | moonback | Düşünce ve Önerileriniz | 0 | 23.03.07 00:50 |
| Onixon DSL 100 için vista driver sorunu | VistaInspirat | Sürücüler | 14 | 17.03.07 01:37 |
| Dolaştığınız veya Girmek Üzere Olduğunuz Site Güvenli mi ? | ICEEXOL | Firefox | 0 | 09.02.07 22:05 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |