Welcome to Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri Forumları okundu say | Forum görevlileri
Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri

Düşünce ve Önerileriniz Windowsum.com'a önerilerinizi iletebilirsiniz...

sponsor links

Yanıt
LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
bu site vista kullananlar için bence müthiş

Eski 01.10.07, 09:22
2fast4u Kullanıcısının Avatar'ı
Member

2fast4u RSS Feed

bu siteye nasıl eriştim google danmı başka biyerdenmi kaynağı hatırlamıyorum ama vista kullandığım için vistayla alakalı püf noktaları ve yararlı bilgilere sürekli ulaşmaya çalıştım. xp ile alakalı milyonlarca site varken vistayla alakalı bilgilendirici bi foruma rastlayamamıştım taki bu siteyi buluncaya kadar.admine ve ilgilenen bütün arkadaşlara çok teşekkürler .bu site bi define sandığı bence

Alıntıyla Yanıtla
sponsor links

Eski 01.10.07, 15:33
alierennet Kullanıcısının Avatar'ı
Member

alierennet RSS Feed

Haklısın bu site gerçekten vista kullananlar için müthiş bir bilgi kaynağı oluşturuyor. Siteyi hazırlayanlara sonsuz teşekkür ederim.
Ama yakında merak etme wvdestek gibi bir siteden bilgileri alıntı yapmadan kaynağını göstermeden yayınlamaya başlarlar. Hatta bazı sitelerde başladılar bile...
Şimdiye kadar bu sitenin çok faydasını gördüm. Vista hakkında epey bir bilgi sahibi oldum bu site sayesinde, artık Vista kullanmasam bile yinede her gün mutlaka siteyi ziyaret ediyorum.

Umarım site ileride daha iyi yerlere gelir.

Alıntıyla Yanıtla
Eski 03.10.07, 12:14
GameSpring Kullanıcısının Avatar'ı
Member

GameSpring RSS Feed
Red face

ewt ark'lar noktasına kdr haklısınız gerçekten olağanüstü bir site burdaki bilgilerin %92 si çok sevdiğim admin'im ICEEXOL tarafından hazırlanmıştır Genç Türk ve GameSpring e de tşkler.. :P

King Of the Game
Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Tags
muthis, bence, icin, kullananlar, vista, site

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Foruma git

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Vestel Dizüstü için Control Center (Vista) Lazım. mr_ekol Sorunlarınız 4 06.05.08 17:53
güzel bir site moonback Düşünce ve Önerileriniz 0 23.03.07 00:50
Onixon DSL 100 için vista driver sorunu VistaInspirat Sürücüler 14 17.03.07 01:37
Dolaştığınız veya Girmek Üzere Olduğunuz Site Güvenli mi ? ICEEXOL Firefox 0 09.02.07 22:05

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 15:56.
vBulletin® .Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

TOPlist
Web - Donanım