Konu açamıyorum Sinir oldum !!!

Windowsum Duyuru-Öneri Kategorisinde ve  Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions Forumunda Bulunan  Konu açamıyorum Sinir oldum !!! Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaşlar Vista ile ilgli bir sorunum vardı. Bunu sormak için yeni konu açmak istediğim herşey normal fakat konuyu gönderirken tag'larla ...

Yanıt

LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
Eski 08.10.08, 18:52
Member

Konu açamıyorum Sinir oldum !!!

Arkadaşlar Vista ile ilgli bir sorunum vardı. Bunu sormak için yeni konu açmak istediğim herşey normal fakat konuyu gönderirken tag'larla ilgili bir hata alıyorum ne yaptıysam olmuyor cinnet geçirmek üzereyim !!!!

The number of tags you tried to add to this thread exceeded the maximum number of tags by 3.

Aldığım hata yukarıdaki gibi... Bu konuyu açarken bişey yok ordaki konuda sorun var.. Sinir oldum gerçekten!

En son 2-RuN tarafından düzenlenmiştir : 08.10.08 18:54.
Alıntıyla Yanıtla

2-RuN Kullanıcısının Son Konuları

Konu Forum Last Poster Yanıt Views Last Post
Lütfen yardım Sorunlarınız ICEEXOL 1 188 09.10.08 13:32
Konu açamıyorum Sinir oldum !!! Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions JardeLGs 1 361 08.10.08 18:52

Eski 20.10.08, 16:55
Member

Varsayılan Yanıt: Konu açamıyorum Sinir oldum !!!

bosuna cinnet geciriyon dostum biraz ingilizcen olsa halbuki daha sakin olabilirdin..
fazla tags kullanmissin ondan konu acamiyorsun.
Alıntıyla Yanıtla
Yanıt

Tags
açamıyorum, konu, oldum, sinir

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Başlıklar

Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Windows Vista Service Pack 1 ile Beraber Neler Değişti ? *Genel Konu* ICEEXOL Genel Bilgi ve İpucu 8 18.06.08 11:43
vista'da hiç bir klasörü açamıyorum!!!!!! iceman78 Sorunlarınız 23 20.04.08 00:46
.dat uzantılı dosyayı açamıyorum atuncer Windows XP / Dizin 1 19.09.07 11:20

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 23:15.