Siteniz çok güzel

Windowsum Duyuru-Öneri Kategorisinde ve  Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions Forumunda Bulunan  Siteniz çok güzel Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Türkiye'nin önde gelen firmalarından birinde PC teknisyeniyim.Zaman zaman google aramalarında linklerinize rastlıyordum.İşim gereği PC dünyasındaki herşeyi yakından takip etmek zorundayım.Vista ...

Yanıt

LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
Eski 24.12.07, 02:32
Member

Türkiye'nin önde gelen firmalarından birinde PC teknisyeniyim.Zaman zaman google aramalarında linklerinize rastlıyordum.İşim gereği PC dünyasındaki herşeyi yakından takip etmek zorundayım.Vista SP1 performans testlerim sırasında,değişik oem lisanslama yöntemlerinin SP1 kurulumun ardından etkilerini incelerken sitenize üye oldum.Bir kaç gündürde tanımaya çalışıyorum.İlk izlenimlerim gayet iyi.Paylaşım sunan arkadaşlar gerçekten konularına hakim. Açıkçası daha önce niye keşfetmediğime yanıyorum.Bu alanda gerçekten kaliteli bir platform yaratmışsınız.
Başta yönetici arkadaşlar olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkürler.
Saygılarımla..
Alıntıyla Yanıtla

halilt Kullanıcısının Son Konuları

Konu Forum Last Poster Yanıt Views Last Post
XP de vistadaki user32dll.mui dosyası hangisi? Windows XP / Dizin halilt 4 464 28.12.07 01:56
Siteniz çok güzel Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions halilt 0 488 24.12.07 02:32

Yanıt

Tags
cok, guzel, güzel, siteniz

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Gönderim Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Yazılarınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
İfadeler Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Başlıklar

Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Siteniz Çok işime yaradı MegacocuK Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions 0 24.01.08 13:41
güzel bir site moonback Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions 0 22.03.07 23:50

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 06:44.