Siteniz çok güzel
Windowsum Duyuru-Öneri Kategorisinde ve Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions Forumunda Bulunan Siteniz çok güzel Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Türkiye'nin önde gelen firmalarından birinde PC teknisyeniyim.Zaman zaman google aramalarında linklerinize rastlıyordum.İşim gereği PC dünyasındaki herşeyi yakından takip etmek zorundayım.Vista ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
Türkiye'nin önde gelen firmalarından birinde PC teknisyeniyim.Zaman zaman google aramalarında linklerinize rastlıyordum.İşim gereği PC dünyasındaki herşeyi yakından takip etmek zorundayım.Vista SP1 performans testlerim sırasında,değişik oem lisanslama yöntemlerinin SP1 kurulumun ardından etkilerini incelerken sitenize üye oldum.Bir kaç gündürde tanımaya çalışıyorum.İlk izlenimlerim gayet iyi.Paylaşım sunan arkadaşlar gerçekten konularına hakim. Açıkçası daha önce niye keşfetmediğime yanıyorum.Bu alanda gerçekten kaliteli bir platform yaratmışsınız.
Başta yönetici arkadaşlar olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkürler. Saygılarımla.. |
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Windows XP / Dizin | halilt | 4 | 464 | 28.12.07 01:56 |
|
|
Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions | halilt | 0 | 488 | 24.12.07 02:32 |
![]() |
| Tags |
| cok, guzel, güzel, siteniz |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Siteniz Çok işime yaradı | MegacocuK | Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions | 0 | 24.01.08 13:41 |
| güzel bir site | moonback | Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions | 0 | 22.03.07 23:50 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 06:44.

Lineer Mod