Windowsum forumlarını nasıl keşfettiniz ?
Windowsum Duyuru-Öneri Kategorisinde ve Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions Forumunda Bulunan Windowsum forumlarını nasıl keşfettiniz ? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaşlar bana göre içerik açısından eşşiz bir site Windowsum...Acaba diğer arkadaşlarım bu forumu nasıl keşfettiler ?...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar bana göre içerik açısından eşşiz bir site Windowsum...Acaba diğer arkadaşlarım bu forumu nasıl keşfettiler ?
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions | Muratcig | 8 | 1843 | 16.10.07 09:36 |
|
|
|||
|
|||
|
çok hızlı bir başlangıç yaptı bu site..içeriğide çok kuvvetli olduğu için google da hep ilk sırada ben googleden buldum bu siteyi
|
|
|
|||
|
|||
|
Bu sitenin bir yazısını bilgim dışında kendi siteme kopyalamıştım. ICEEXOL hocam beni uyardı. hemen bende düzelttim. Böylelikle siteyi bulmuş oldum
|
|
|
|||
|
|||
|
çok sağlam bir site ben birkez bağlandım daha bırakamıyorum
|
|
|
|||
|
|||
|
Vista aktivitasyon ararken keşfettim.
Forum da Tayyare bilgi yok ve üstad sayesinde arkasıda takip ediliyor kısaca destek var. |
|
|
|||
|
|||
|
Doctus'tan.
Formu beğendim. Emeklarinize sağlık. Yalnız sitenin görünüşü biraz soğuk. İçeriği kadar görünüşü de güzel olmalı. |
|
|
|||
|
|||
|
Yanıt: WVDestek Forumlarını Nasıl Keşfettiniz ?
google arama moturundan keşfettim çok güzel bir site ellerinize sağlık
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
GameSpring haklısın Site harika, Çok güzel bir site Sitenin yapımında çok emeği geçti. |
|
|
|||
|
|||
|
Bir forum sitesinden bu siteye link verilmişti. Açıkçası ülkemizde böyle bir site görmek beni şaşırttı. Başarılar.
|
![]() |
| Tags |
| forumlarini, forumlarını, kesfettiniz, keşfettiniz, nasil, nasıl, windowsum, wvdestek |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 22:27.

Lineer Mod