| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Düşünce ve Önerileriniz Windowsum.com'a önerilerinizi iletebilirsiniz... |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar bana göre içerik açısından eşşiz bir site Windowsum...Acaba diğer arkadaşlarım bu forumu nasıl keşfettiler ?
|
||||
|
||||
|
çok hızlı bir başlangıç yaptı bu site..içeriğide çok kuvvetli olduğu için google da hep ilk sırada ben googleden buldum bu siteyi
|
||||
|
||||
|
Bu sitenin bir yazısını bilgim dışında kendi siteme kopyalamıştım. ICEEXOL hocam beni uyardı. hemen bende düzelttim. Böylelikle siteyi bulmuş oldum
![]()
|
||||
|
||||
|
çok sağlam bir site ben birkez bağlandım daha bırakamıyorum
|
||||
|
||||
|
Vista aktivitasyon ararken keşfettim.
Forum da Tayyare bilgi yok ve üstad sayesinde arkasıda takip ediliyor kısaca destek var. |
|
|
||||
|
||||
|
Doctus'tan.
Formu beğendim. Emeklarinize sağlık. Yalnız sitenin görünüşü biraz soğuk. İçeriği kadar görünüşü de güzel olmalı. |
|
|
||||
|
||||
|
google arama moturundan keşfettim çok güzel bir site ellerinize sağlık
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
GameSpring haklısın bir bağlandın mı çıkarmıyorsun işin içinden...![]() Site harika, birçok şey var.![]() Çok güzel bir site ICEEXOL'a teşekkürler.Sitenin yapımında çok emeği geçti. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Bir forum sitesinden bu siteye link verilmişti. Açıkçası ülkemizde böyle bir site görmek beni şaşırttı. Başarılar.
|
![]() |
| Tags |
| kesfettiniz, nasil, forumlarini, wvdestek |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windowsum.com Forumlarına Görevli Alınacaktır | ICEEXOL | Duyurular | 2 | 14.07.08 14:25 |
| wvdestek'in Diğer forumlardan Çok Farkı Var | By.PaNZ3h1r | Düşünce ve Önerileriniz | 0 | 18.02.08 20:43 |
| Kullanılmayan programları nasıl kaldırabilirim? | 336268 | Sorunlarınız | 4 | 09.09.07 22:27 |
| DreamScene Nasıl Yapılır ? | ICEEXOL | Vista DreamScene | 0 | 23.06.07 10:38 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |