| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Vista DreamScene Duvar kağıdı yerine yüksek çözünürlüklü videoları arkaplan'da kullanabilirsiniz. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
DreamScene özelliğinin tüm Vista sürümlerine kurulması: ![]() Dosyaları değiştirmek için dosyalar üzerinde tam yetki alınmalıdır. Tam yetki almak için: Bknz: Kod:
http://www.warezdestek.com/forum/index.php?showtopic=1427 YAPILIŞI: 1 dreamscene.dll yi c:\windows\system32 nin içine kopyalayın.2 dreamscene.dll.mui yi c:\windows\system32\en-US içine kopyalayın.3 c:\windows\system32 nin içindeki themecpl.dll nin adını themecpl.dll.original olarak değiştirin.4 patch te verilen patchli themecpl.dll yi c:\windows\system32 nin içine kopyalayın.5 c:\windows\system32\en-US içindeki themecpl.dll.mui nin adını themecpl.dll.mui.original olarak değiştirin ( bu dosya bende yoktu. direkt kopyaladım)6 indirdiğiniz klasördeki themecpl.dll.mui yi c:\windows\system32\en-US içine kopyalayın.7 c:\windows\web içine windows dreamscene olarak bir klasör oluşturun.ve içine video ve resim koyacaksınız. (video olarak .wmv ve .mpeg uzantılı dosyaları destekliyor) 8 içindeki dreamscene.reg soyasını tıklayarak kayıt defterine kaydedin.9 Masaüstünde sağ tuş\kişiselleştirme\masaüstü arka planı tıklayın.10 Açılan pencerede resim konumu yanındaki "Gözat" ı tıklayıp "C:\Windows\Web\windows dreamscene" içindeki resimi seçin ve restarlayın açılınca yine sağ tıkla kişiselleştirme masaüstü arkaplanında "C:\Windows\Web\windows dreamscene" daki videolardan birini seçin ve tamam a basın Linkte sorun olursa yeniden upload edebilirim.Ayrıca ICEEXOL tarafından verilen başlıktaki kod sorunu ortadan kalktı tarafımdan defalarca kez denendi... |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Bu konuyu yine ilk olarak WarezDestek'te yayınlamıştık.Fakat .reg dosyasındaki bir eksiklik yüzünden olumsuz cevaplar gelmişti ve konuyu kaldırmak zorunda kaldım.
Dreamscene bölümüne taşıyacağım.Ayrıca kaynak site neresi ? |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz orjinal premium var ama themecpl.dll dosyasını değiştiremedim erişim engellendi diyor. Öneriniz nedir?
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Kod:
http://www.warezdestek.com/forum/index.php?showtopic=1427 |
|
|
||||
|
||||
|
Eline sağlık. HAllettim. Çok teşekkürler...
|
|
|
||||
|
||||
|
Tesekkurler benim laptop da orijinal vista home basic vardi dreamscene keyfini ona da aktardim sayenizde ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
linkte sorun var galiba dosyaları indiremiyorum
|
|
|
||||
|
||||
|
Bandwidth sınırı dolmuş.Yarın tekrar dene.
|
|
|
||||
|
||||
|
Üstadım bunlar çok güzel ve eşşiz bilgiler.Acaba bu bilgileri yu..... la da yayınlayabilirmiyim. İterseniz ALINTI : By ICEEXOL şeklindede verebilirim .Nasıl olsa sizi bizden çok tanıyorlar.Amacım böylesi güzel çalışma emekten daha fazla insan yararlansın. Tabiki öncelikle siz müsaade ederseniz
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Konuyu uzatmak istemiyorum forum kirliliğinden ama ben sana Anasayfa' da yazanı söylüyorum ...
|
![]() |
| Tags |
| kurulumu, dreamscene, surumlere, tum |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vista'da ISS Kurulumu | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 10 | 11.06.08 10:07 |
| Vista Service Pack 1 Kurulumu Ardından Çalışmayı Durduran ve Engellenen Programlar | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 20.02.08 15:39 |
| Vista Ultimate 64 bit kurulumu | yvz2012 | Sorunlarınız | 2 | 13.01.08 02:46 |
| Vista Kurulumu | nevzat2965 | Sorunlarınız | 4 | 06.09.07 20:13 |
| Ultimate Dışındaki Sürümlere DreamScene Kuralım | ICEEXOL | Vista DreamScene | 1 | 07.03.07 13:21 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |