| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Vista DreamScene Duvar kağıdı yerine yüksek çözünürlüklü videoları arkaplan'da kullanabilirsiniz. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Kod:
http://www.warezdestek.com/forum/Tuem-Vista-Sueruemlerine-Dreamscene-Destei-Geni-Anlatm-t3083.html |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Slm,
Benim işletim sistemim Win Vista Home Premium 64Bit. Acaba bu DreamScene için önerdiğiniz yapılandırma 32 ile 64 bit için farklılık gösterir mi? Bir de "Gerekli Dosyaları İndirin" linkin deki dosyaların içinde, yapılması gereken adımlardan 4. adımdaki "patch te verilen patchli themecpl.dll" dosyası yok, nerden bulabilirim. Teşekkürler. |
|
|
||||
|
||||
|
64 bitte de denedim ve olumlu sonuca ulaştım.
Link yenilenmiştir. |
|
|
||||
|
||||
|
slm,
Defalarca denedim sonuç aynı; "Kişileştirme"yi seçtiğimde "Sayfa yüklenemedi" diyor. Uygulamaya çalıştığım makine Datron aero T7200 Teşekkürler. |
|
|
||||
|
||||
|
BEN BU İŞİN OLDUĞUNA İ-NAN-MI-YO-RUUM
|
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
Yöntem 32 Bit üzerinde işe yarıyor çünkü tarafımdan denendi.Fakat 64 Bit üzerinde tarafımdan denenmedi.Editor arkadaşım denenmiştir dediğine göre olumlu sonuç almış.Siz sırasıyla izlediğiniz yolu yazar mısınız.? |
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
Öncelikle niye inanmadığımı açıklıyayım. 1. Bu konu iki sayfa olmuş ama kimse farkında değildi ben yazana kadar, gereken dosyanın içinde themecpl.dll in olmadığının. 2. AERO özelliği olmazsa veya açık değilse bu işin olmayacağı söyleniyor yukarıda ama win vista home basic de bile çalıştığı anlatılıyor. İzlediğim yolu soruyorsunuz. İnanın defalarca sistemi geri alarak denedim acaba bir hata mı yapıyorum diye ama ters tepetaklakda yapsam olmuyor-olmuyoor. Kişileştirmeyi açtığımda sayfa yüklenemedi diyor. makineyi kapatıp, açmakdan ve sistemi geriye döndürmekden bilgisayarım bilgisaymaz oldu. Tşkler. |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaslar bende Vista Home Premium Türkçe lisanslı olarak kullanmaktayım dediklerinizi harfiyen yerine getirdim.Verdiğiniz linklerdende videoyu indirdim.Dediğiniz klasörü yaratıp içine attım.Gerekli kayyıt işlemlerini ve restart işlemlerinide yaptım ama sonuç gene olumlu değil.Aşağıyada aldığım hatayı ekliyorum.Bu hata gözat deyip klasörden videoyu seçtiğimde çıkıyor...
![]() cevaplarınızı beklemekteyim... |
|
|
||||
|
||||
|
arkadaslar biraz önce test edip onayladımki linkten aldığım orjinal videodaymıs problem ortak klasöründeki örne videolara tıklayınca calıstı.Bu konuda emeği geçen arkadasların eline sağlık ....
|
|
|
||||
|
||||
|
dostum teşekkürler eline emeğine sağlık
|
|
|
||||
|
||||
|
Oluyor valla hatayı kendinizde arayın biraz...
|
|
|
||||
|
||||
|
Merhabalar,
Yukarıda belirtelin tüm yükleme yöntemlerinin hepsini denedim. En son REG dosyasınada çift tıklayıp kaydettim. Sonra sistemi resetledim fakat şuan masa üstünde sağ tıklayıp Kişileştirme (Personalize)'ye girmeye çalıştığımda bana SAYFA YÜKLENEMİYOR (The Page Failed To Load) hatası veriyor. Yukarıdada bir kaç arkadaş aynı sorunu yaşamışlar acaba bu sorun nsl düzeltilebilir. Saygılar, İşletim Sistemim Windows Vista Ultimate X64 Eng |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Zaten UPDATE yoluyla kurabilirsiniz. Önerim; hiçbir dosyayı değiştirmeden UPDATE yoluyla "DreamScene" güncellemesini kurmanızdır. |
![]() |
| Tags |
| kurulumu, dreamscene, surumlere, tum |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vista'da ISS Kurulumu | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 10 | 11.06.08 10:07 |
| Vista Service Pack 1 Kurulumu Ardından Çalışmayı Durduran ve Engellenen Programlar | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 20.02.08 15:39 |
| Vista Ultimate 64 bit kurulumu | yvz2012 | Sorunlarınız | 2 | 13.01.08 02:46 |
| Vista Kurulumu | nevzat2965 | Sorunlarınız | 4 | 06.09.07 20:13 |
| Ultimate Dışındaki Sürümlere DreamScene Kuralım | ICEEXOL | Vista DreamScene | 1 | 07.03.07 13:21 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |