| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Vista DreamScene Duvar kağıdı yerine yüksek çözünürlüklü videoları arkaplan'da kullanabilirsiniz. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Bir önceki yöntem'de ortaya çıkan .dll tazeleme sorunundan sonra farklı bir yöntem bulma arayışı içerisindeydim.İşte kolay ve işlemciye yük bindirmeyen bir yol...Ayrıca bu yöntem Windows XP kulanıcıları içinde geçerlidir. 1 BURADAN VLC Player programını indirin ve kurun.Ardından resimleri takip edin... 2 Ayarlar-Tercihler'e girin. ![]() 3 ![]() 4 Bundan sonra VLC player ile açtığınız her video masaüstünde oynayacaktır. |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Yanlız kardeş bu bende açılmıyor sadece eski sürümü açılıyor fakat onda da aero kaybolduğundan yenisinmi kullanmak zorundayım bir çözüm yolu bulsan kardeş?
|
|
|
||||
|
||||
|
Yöntem'in Ultimate'de çalışacağından zaten şüpheliydim..Fakat sizlerin uyarıları doğrultusunda konuya yön vermek istedim.Aşağıdaki sürümlerde sorunsuz çalışıyor.
Eğer ultimate dışında bir sürüm kullanıyorsanız çalışması gerekli. Denediklerim; Windows XP Home Premium Home Basic Ayrıca bu sürümlerdede büyük ihtimalle çalışacaktır; Business. Enterprise ve Starter edition Yarın, Ultimate kurduktan sonra gerekli bilgiyi yollayacağım. |
|
|
||||
|
||||
|
Yok ben onu sormuyorum sorduğum bende Bu VLC Media Player sorunlu çalışıyor Home Premium kullanıyorum...
Sorunum videolar açılmıyor açınca video yerine siyah bişey çalıyor fakat sesler falan geliyor...Önceki sürümünde oldu fakat onda da AERO özelliği kayboldu Vista uyumsuzluğundan bekliyorum ICEEXOL cevaplarını kardeş... |
|
|
||||
|
||||
|
codec sorunun var GençTürk
|
|
|
||||
|
||||
|
doğru codec kullanmam ve sevmem ama VLC Media Player in Codec e ne ihtiyacı var anlamadım Windows Media Player olsa neyse codec lazımsa Codec linkini PM den atarmısın kardeşim Lütfen...
|
|
|
||||
|
||||
|
Programlar bölümünde çeşitli codec programları bulabilirsin.
|
||||
|
||||
|
Yükledim Codec Programını olmadı hala aynı sorun?
Nasıl halledeceem? |
|
|
||||
|
||||
|
olmuyorrrrrr :(:(:(:(
|
|
|
||||
|
||||
|
1.mesaj'a güncel sürüm eklenmiştir.
Vista Altında VLC PLayer'in Tam Uyumu Programın video output modüle özeliğini aşağıdaki sırayı izleyerek değiştirin ve uygulamayı tekrar deneyin. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Bu VLC Media Player Vista ile uyumlu olmasına ramen bende Home Premium da Aero özelliği kayboluyor...Nasıl hallederim...
|
|
|
||||
|
||||
|
normal video çalışıyor masaüstünde oynamıyor acaba aero yu kapamakmı lazım?
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Xp için güzel bir yöntem...Ama Vista kullanıyorsan (Home Basic dışı); Kod:
http://www.warezdestek.com/forum/Tuem_Sueruemlere_DreamScene_Kurulumu_2-t1402.html |
![]() |
| Tags |
| destegi, dreamscene, surumlerine, vista, tum |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Tüm Vista Sürümlerine Dreamscene Desteği (Geniş Anlatım) | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 1 | 26.12.07 03:56 |
| Vista'da Dreamscene Uygulamasının Sistem Performansına Etkisi ? | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 23.12.07 12:28 |
| İşlemcinizin Vista 64 Bit Desteği Var mı ? | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 9 | 09.06.07 02:22 |
| Vista DreamScene Hakkında soru | GençTürk | Sorunlarınız | 2 | 24.03.07 13:54 |
| Windows Vista Dreamscene Videolar Bölüm 1 | ICEEXOL | Vista DreamScene | 0 | 07.03.07 01:27 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |