| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Vista Customization Windows Vista için Aero Destekli Temalar ve Diğer Uyarlamalar |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
1. Vista Ultimate Grey ![]() Vista Ultimate Grey by ~dynacord on deviantART 2. Vista Se7en Theme ![]() Vista Se7en Theme by ~Kaonic on deviantART 3. Vista Blue Refresh Theme ![]() Vista Blue Refresh Theme by ~Vishal-Gupta on deviantART 4. AeroVG ![]() AeroVG Theme for Windows Vista by ~Vishal-Gupta on deviantART 5. Maxclear V3.1 ![]() Maxclear V3.1 theme for Vista by ~sonicexcess on deviantART 6. Reanimaero VS ![]() Reanimaero VS for Vista by ~Miretank on deviantART 7. Vista GlassNeon ![]() Vista_GlassNeon by ~Akanaz on deviantART
|
||||
|
||||
|
Temalardan birini indirdim. Ama logon studio kurmam gerekli galiba. Yoksa ben mi yanlış anladım.
Bu logon ücretli bir program mı? |
![]() |
| Tags |
| adet, icin, tema, vista |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vestel Dizüstü için Control Center (Vista) Lazım. | mr_ekol | Sorunlarınız | 4 | 06.05.08 17:53 |
| bu site vista kullananlar için bence müthiş | 2fast4u | Düşünce ve Önerileriniz | 2 | 03.10.07 12:14 |
| Windows Vista'da Tema Nasıl Yapılır | ICEEXOL | Vista Customization | 3 | 04.07.07 15:46 |
| Vista Tema | GençTürk | Sorunlarınız | 0 | 21.04.07 15:12 |
| Onixon DSL 100 için vista driver sorunu | VistaInspirat | Sürücüler | 14 | 17.03.07 01:37 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |