| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Vista Customization Windows Vista için Aero Destekli Temalar ve Diğer Uyarlamalar |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Diğer yöntemde kullandığınız UxTheme yama dosyalarını elinizle değiştirmekte zorlanıyorsanız,aşağıdaki aracı kullanarak bu işlemleri otomatik hale getirebilir ve de kısa sürede korumalı olan uxtheme dosyasını elinizdeki uxtheme dosyası ile değiştirebilirsiniz. WVDestek.com-Windows İşletim Sistemleri Destek Platformu - Downloads - VistaGlazz
|
||||
|
||||
|
Öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim fakat ben bu programı yükledim ve dll dosyalarını değiştirmesi için 1. seçeneği seçtim pc yi yeniden başlattım.Ve başlat araç çubuğu falan heryer gri oldu hani bilgisayar için en iyi performans için ayarla deriz ve bütün arayüzler giderya aynı o şekil oldu arayüzü değiştirmek için tema ya tıkladığımda şöle bir hata veriyor.
Yeni mesaj=Problemi windowsu geri yükleyerek çözdüm. fakat bu programın sp1 ile uyumlusu falan yokmu? En son tegmen tarafından düzenlenmiştir : 19.05.08 01:42. |
|
|
||||
|
||||
|
Rundll32 hatasından bahsetmişler ama sanırsam 3. beta ile bu problem giderilecek.
Şuanki mevcut sürüm Vista SP1 ile uyumlu.Yönetici haklarında çalıştırılması önerilmiş.Bir işe yarar mı bilemiyorum.Denemek lazım. Ayrıca değiştirilen stil dosyalarının ardından msstyle formatında bir tema yüklemeyi dener misin ?
|
||||
|
||||
|
uxtheme dosyaları değiştirilmiyor vista glazz olmadan kendim değiştireyim diyorum tam yetki alıyorum bu seferde dosyalar şuan kullanılıyor dosyaları kapatıp yeniden deneyin uyarısı veriyor.
|
|
|
||||
|
||||
|
merhabalr werdgnz linkten programı indiremiorum
ayrıca tam yetki almak için ne yapmam gerektigini forumda birtürlü bulamadım bircok yerde anlattım demişsiniz ancak ben bulamadım rica etsem anlatımınn oldugu linki werirmisiniz yada tekrar anlatmanız mümkünmüü teşkler |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
WVDestek.com-Windows İşletim Sistemleri Destek Platformu - Downloads - VistaGlazz Sorduğunuz soruya cevap olarak aşağıdaki konuları verebilirim. http://www.wvdestek.com/f17/windows-...ini-alma-1394/ http://www.wvdestek.com/f14/istedigi...ni-alalim-846/
|
||||
|
||||
|
vistaglazz ın beta 3 versiyonunu indirdim sp1 uyumlu olduğu yazıyor
patch işleminide yaptım ancak vista red temasını yükleyemiyorum birtürlü red olarak görünüyor temalarda ancak klasik aero temasına dönüyor seçince yapmam gereken nedir beta3 ile birlikte vistaglazz 1.0 ıda kurmammı gerekiyor? |
|
|
||||
|
||||
|
product red temasında bi sorunmu war yoksa yaptığım işlemlerdemi bi sorun var acaba?
temayı kurunca göze çarpıcak hiçbirsey hiçbişey deişmiyor |
|
|
||||
|
||||
|
file nod found diyor bi el atsan kardeş..
|
![]() |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| WindowsXP SP3 UxTheme Patcher v1.1 | ICEEXOL | XP Customization | 1 | Bugün 20:41 |
| Vista Servis Pack 1 RTM UxTheme Yaması | ICEEXOL | Vista Customization | 3 | 27.04.08 02:02 |
| Tango Patcher ile Vista'da İkon Değişimi | ICEEXOL | Vista Customization | 0 | 22.02.08 11:16 |
| DOS Satırı İçin Otomatik Tamamlama | ICEEXOL | Registry Ayarları | 1 | 04.12.07 19:11 |
| WMP Otomatik Update 'i Engelleyin | ICEEXOL | Registry Ayarları | 2 | 14.03.07 18:49 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |