Windows Vista İçin Tema Yapabilirsiniz ( Geniş Anlatım )
Windows Vista Kategorisinde ve Özelleştirmeler Forumunda Bulunan Windows Vista İçin Tema Yapabilirsiniz ( Geniş Anlatım ) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Vista için sitede birçok tema var ancak sizin zevkinize göre olmayabilir. Bundan dolayı bu konuyu açma gereği duydum. Tema yapmak ...
![]() |
|
|
LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
|||
|
|||
|
Vista için sitede birçok tema var ancak sizin zevkinize göre olmayabilir. Bundan dolayı bu konuyu açma gereği duydum.
Tema yapmak için ResTuner'i öneriyorum. İndirin MSStyles veya shellstyle.dll dosyasını editleyeceğiz. MSStyle dosyasını editlerken IMAGE başlığı altındaki PNG dosyalarını resimdeki işlevlere göre şekildeki gibi editleyeceğiz. ![]() ![]() Aşağıdaki resimlerde bulunan kodlar msstyle dosyasının içindeki IMAGE içindeki PNG'lerin kodlarıdır. Bundan yararlanarak editleme yapacağız. Yaptığınız temaları bu başlık altında paylaşabilirsiniz. [/url] [/url] [/url] [/url] [/url]
|
|
|||||
| Konu | Forum | Last Poster | Yanıt | Views | Last Post |
|
|
Düşünce ve Önerileriniz / Ideas and Suggestions | GençTürk | 0 | 122 | 29.11.08 12:33 |
|
|
Özelleştirmeler | GençTürk | 0 | 241 | 12.06.08 15:06 |
|
|
Özelleştirmeler | GençTürk | 0 | 387 | 12.06.08 15:03 |
|
|
Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | GençTürk | 0 | 3553 | 10.06.08 15:19 |
|
|
Özelleştirmeler | GençTürk | 0 | 443 | 05.06.08 16:17 |
![]() |
| Tags |
| anlatım, geniş, tema, vista, windows, yapabilirsiniz, İçin |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
|
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Windows Vista İçin 7 Adet Koyu Tema | ICEEXOL | Özelleştirmeler | 0 | 23.10.08 04:17 |
| Vista Tema Kurulumu (Geniş Anlatım) | GençTürk | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 0 | 10.06.08 15:19 |
| Tüm Vista Sürümlerine Dreamscene Desteği (Geniş Anlatım) | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 1 | 26.12.07 02:56 |
| Vista Media Center' a Tema Yükleyelim (Geniş Anlatım) | GençTürk | Özelleştirmeler | 2 | 29.10.07 16:23 |
| Windows Vista'da Ebeveyn Denetimleri (Geniş Anlatım) | GençTürk | Resimli Anlatımlar / Visual Expressions | 0 | 16.10.07 12:00 |
Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 00:20.

[/url
[/url
[/url
[/url
[/url

Lineer Mod