| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Vista Customization Windows Vista için Aero Destekli Temalar ve Diğer Uyarlamalar |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Vista 32 Bit ve 64 Bit kullanıcıları temaları yükleyebilmeleri için ,3 adet .dll dosyası üzerinde tam yetki alıp ve devamında bu dosyaları cracklenmiş olanları ile değiştirmeleri gereklidir. Dosya üzerinde tam yetki alma ile ilgili bir anlatımı yapmak istemiyorum.Çünkü birçok bölümde bunu anlattım. Vista 32 Bit Kullanıcıları Buraya Tıklayın Vista 64 Bit Kullanıcıları Buraya Tıklayın 1 System32 klasörüne gidin ve aşağıdaki dosyalar üzerinde tam yetki alın. Kod:
uxtheme.dll, themeui.dll ,shsvcs.dll Üzerinde tam yetki sahibi olduğunuz dosyaların yerine indirmiş olduğunuz dosyaları kopyalayın. 3 Şimdi temanızı yükleyebilirsiniz.
| Tags |
| yukleyebiliriz, nasil, temalarini, vista, windows |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Vista crackı nasıl kaldırabilirim | fikrethoca | Sorunlarınız | 1 | 27.12.07 10:02 |
| Windows Vista Güncelleştirmeleri Nasıl Kaldırılır ? | ICEEXOL | Resimli Anlatımlar | 0 | 21.12.07 20:08 |
| Vista SP1 Nasıl Kaldırılır [Çözüldü] | haruni | Sorunlarınız | 2 | 15.12.07 21:31 |
| Windows Vista'da Tema Nasıl Yapılır | ICEEXOL | Vista Customization | 3 | 04.07.07 15:46 |
| Vista da yardım ve destek nasıl devre dışı bırakılır | Acid | Sorunlarınız | 0 | 28.05.07 01:25 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |