Welcome to Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri Forumları okundu say | Forum görevlileri
Windowsum.com-Windows İşletim Sistemleri

Ürün İncelemeleri Güncel donanımlar üzerinde yapılan test sonuçlarını inceleyebilirsiniz.

sponsor links

Yanıt
LinkBack Başlık Araçları Görünüm Modları
Cooler Master Aquagate Max Sıvı Soğutma Sistemi

Eski 17.03.08, 14:49
ICEEXOL Kullanıcısının Avatar'ı
Yönetici

Yer: Adana
ICEEXOL RSS Feed

Bir süre öncesinde, Pentium 4 ve Athlon işlemciler yükselen güç tüketimleri ve ısı değerleriyle baş ağrısı olmaya başlamıştı. 3 GHz ötesine geçen işlemcilerin 125 Watt'ı bulan güç tüketimleri ve ısınmaları nedeniyle çift ve dört çekirdekli işlemcilerin çok büyük sorunlar getireceğini düşünenler vardı. Standart tip ve özel işlemci soğutucuları yüksek ısıyı ancak uzaklaştırabilirken overclock meraklılarının ilgi duymaya başladığı çözümler sıvı soğutma sistemleriydi.

Üretim tekniklerinin ilerlemesi ve 65 - 45 nm tekniklerine geçişle birlikte işlemci çekirdeği arttı ama beklenenin aksine ısılar düştü. Bunun üzerine soğutucu üreticilerinin daha basit modeller sunması beklenirken daha da iyi modeller birbirini izledi. ZEROtherm NV120 ve Thermalright Ultra-120 Extreme soğutucuları karşılaştırıp her ikisinin de overclock durumunda bile çok iyi sonuçlar aldığını gördük.

Test Sonuçları İçin Tıklayınız...

Yanıt

Tags
cooler, master, aquagate, max, sivi, sogutma, sistemi

Başlık Araçları
Görünüm Modları

Foruma git

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı açan Forum Yanıt Son Mesaj
Registry Ayarlarından Sonra Sistemi Tekrar Başlatmayın ICEEXOL Genel Bilgi ve İpucu 1 04.12.07 19:21
Sistemi Kısayol'dan Kilitleyin ICEEXOL Genel Bilgi ve İpucu 0 11.04.07 11:09
Sistemi Kısayol'dan Kilitleyin ICEEXOL Genel Bilgi ve İpucu 0 11.04.07 11:08

Tüm saatler GMT +3 saat dilimindedir. Şu anda saat 22:53.
vBulletin® .Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

TOPlist
Web - Donanım