| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| Windows 7 2009 Mart'ında kullanıcıları ile buluşması muhtemel olan işletim sistemi. |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
linkte bi sorun var. devamlı web sitesi bulundu yanıt bekleniyor, bağlandı. sonra yine aynısı. deyip deyip duruyor
|
||||
|
||||
|
Sorun yok.
|
||||
|
||||
|
linkte sorun yok arkadaşlar şuan indiriyorum
|
||||
|
||||
|
bende bakdım ama pek net görüntü yok ama işlem yapma animasyonları falan güzel dosya ve klasör iconlarıda güzel ama pekde net anlaşılmıo ne olduğu
|
|
|
||||
|
||||
|
Bu videonun Win7 'ye ait olduğu söylensede yinede güvenmemek gereklidir diye düşünüyorum.Mart 2009 olarak bazı kaynaklardan duyurulan çıkış tarihi 2012'ye kadar uzayabilir ve de beta sürümlerinin en yakın 2010'da dağıtılacağı söylentileri yine aynı kaynaklarda dolaşmaya başladı.
|
||||
|
||||
|
ben her zaman yeniliki seven birisiyim ve inş vistadan daha cok güzel arayüzler vs. şeyler gelir
ama vistada forever B) |
|
|
||||
|
||||
|
Windows 7'nin bu şu andaki versiyonlarını genellikle dersek, Vista'ya benziyor. Ayrıca videoda bir sorun yok.
|
![]() |
| Tags |
| windows, seven, kisa, bir, masaustu, videosu |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| Bilinmeyen Dosya Uzantılarını Kısa Sürede Öğrenin | ICEEXOL | İnternet İpuçları | 1 | 09.02.08 23:39 |
| yardım vistada masaüstü arkaplanı sorunu | mehmedim | Sorunlarınız | 2 | 18.01.08 23:34 |
| XP'de Masaüstü'nün Kaybolma Sorunu | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 13.03.07 23:46 |
| Vista Aero Masaüstü'nü Çalıştıralım | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 10 | 08.03.07 19:12 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |