| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
aelam ben yeni üye oldum 2 gündür msn de webcam ı çalıştırmak için görüntülü arama tuşuna tıkladığımda msn im kapanıyor size verilen hata kodlarını yolluyorum umarım yardımcı olursunuz sorunlu olay adı:appcrash uygulama adı:msnmsgr.exe uygulama sürümü:8.5.1302.1018 uygulama zaman damgası:4717a536 hata modülü adı:StackHash_1703 hata modülü sürümü:0.0.0.0 hata modülü zaman damgası:00000000 özel durum kodu:c0000005 özel durum uzaklığı:0b73a8ed os sürümü:6.0.6000.2.0.0.768.11 yerel kimlik:1055 ek bilgiler 1:1703 ek bilgiler 2:2264db07e74365624c50317d7b85bae9 ek bilgiler 3:1344 ek bilgiler 4:875fa2ef9d2bdca96466e8af55d1ae6e şimdiden teşekkürler |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Aslında bir bellek dökümü olsa daha net öneriler yazabilirdik.Messenger ile beraber kullandığınız bir program var mı ? Live Plus,Discovery,StuffPlug gibi ?
Ayrıca şu konuyu inceler misiniz ? http://www.wvdestek.com/genel-bilgi-...l-yapilir.html
|
||||
|
||||
|
hayır o proğramlardan hiçbirini kullanmıyorum
windows vista starter kullanıyorum webcam platoon 12.0 lütfen cvp larınızı bekliyorum |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
bellek dökümü nedir pek anlamıyorum bu işlerden sorunum hala çözülmedi. daha anlaşılabilir şekilde ifade ederseniz memnun olurum
|
|
|
||||
|
||||
|
Karşılaştığınız problemin genel bir çözümü yok.Eğer hata modülü bölümünün karşısında çakışmaya neden olan uygulama gözükmüyorsa ,dump dosyasına bakmamız gerekiyor.
Bu dosyada hata veren sistemin o an ki bellek dökümü saklanıyor.Dosya içerisini inceleyerek detaylı bir sonuca ulaşabiliyoruz.Eğer o konuyu anlamak için uğraşamazsanız ne yazikki size *programı kaldırın ve tekrar yükleyin* demekten başka bir önerim olamaz... O konuyu ve ardından aşağıdaki konuyu lütfen tekrar inceleyin. http://www.wvdestek.com/gorsel-anlat...usturulur.html
|
||||
|
||||
|
appcrash uyarısnı pictures dosyamdaki fotolarla ilgili işlemlerde ve diger fotograf işlemlerimde alıyorum. hatanın bendeki kodak easyshare programı yada adobe reader yada quicktime dan olabilecegini düşündüm, kaldırdım ama değişişklik olmadı.dump dosyasını tarif edildiği şekilde yaptım ve bellek dökümünü, ama sonucundaki bahsedilen dosyaya ulaşamadım. ne önerirsiniz? kolay gelsin
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
O dosya oluşturulduktan sonra dosyanın nerede olduğunu gösteren bir adres veriliyor.Yani bulamama gibi bir durum çok güç.Biraz daha dikkat etmeniz gerekiyor.
Örn; Kod:
C:\Users\ICEEXOL\AppData\Local\Temp\explorer.DMP
|
||||
|
||||
|
dogru! dosya var fakat acmak için gerekli program yok diyor.ne tur bir program gerekiyorki?
yarıca cevap süper hızlıydı, tesekkür ederiim ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Sabit başlıklarda gerekli program mevcut.
http://www.wvdestek.com/genel-bilgi-...l-yapilir.html İsterseniz buraya yollayın.İnceleyebilirim.
|
||||
|
||||
|
gerekli program derken? baktım ama algılayamadım da..
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
uniblu egistry booster diye bi program indirmişim.faydalımıdır? 417 adet hata bulundu filan diyor, nedir? sorunlarım sorun çözülene kadar devam edecek,kararlıyım çözeceğim kimseye ihtiyac duymadan, yardımlarınızla inşallah. yarın devam ederiz artık. kolaylıklar dilerim..
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Verdiğim konuyu lütfen dikkatlice okuyun.Gerekli bilgileri ve programı göreceksiniz.
| code |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| appcrash hatası | lelops | AppCrash | 7 | 19.08.08 13:03 |
| Appcrash | bedevi | AppCrash | 3 | 17.04.08 16:50 |
| APPCRASH sorunu | Dare_deviL | AppCrash | 8 | 07.01.08 15:30 |
| APPCRASH hatası | kapikolu26 | AppCrash | 2 | 29.10.07 22:17 |
| AppCrash Sorunu! | Heyelan | AppCrash | 5 | 04.10.07 08:01 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |