| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
açıkçası bilmiyorum,ama ben kurmadım,gelişten var mı bilmiorum?
|
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Aşağıdaki linkten mutlaka servis paketini indirin ve kurun.
http://www.wvdestek.com/download-adr...tandalone.html
|
||||
|
||||
|
sorunların kaynagı bu muymuşki?
|
|
|
||||
|
||||
|
Servis Paketi ile beraber yüzlerce hata ve performans sorunları giderildi.SP1 kurulu olmayan bir Vista kullanmanız yanlış.
|
||||
|
||||
|
anlıyorum..peki bu normal windows güncelleştirmeler içersinde yer almıyormuydu bu paket?zira hep yüklüyoruz önerilenleri..
|
|
|
||||
|
||||
|
Başlat-Çalıştır'a dxdiag yazın.Karşınıza çıkan uyarıya evet yanıtını verin.Ardından işletim sistemleri bölümünün karşısından 6000 mi yoksa 6001 mi yazıyor ,kontrol edin.Eğer 6000 yazıyorsa lütfen SP1 'i yükleyin.6001 yazdığı halde AppCrash hataları çıkıyorsa,şunları kontrol edin;
1-Tarayıcınızda herhangi bir toolbar eklentisi kurulu ise onları kaldırın.Yahoo Toolbar,Google Toolbar gibi... 2-Codec programları kullanıyorsanız kaldırın.K-Lite gibi. 3-Nero programı kurulu ise,servislerini devredışı bırakın. 4-Tüm bunlara yanıt hayır ise lütfen HijackThis programı ile sistem logunuzu buraya gönderin.
|
||||
|
||||
|
6000 yazıyor ve halihazırda sp1 i indirmekteyim.baya uzun sürüyor fakat..
|
|
|
||||
|
||||
|
yükleme bir yere geliyor ve takılıyor..gece bıraktığımda zaman aşımı nedeniyle indirilemedi demiş,sabah tekrar denediğimde ise takıldı yine..
|
|
|
||||
|
||||
|
takılınca yuklemeyi durdurup tekrar başlatmak imiş bu işin yolu
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
eveet,sp1 yukleme işi tamamdır. fakaaat sorun yapan yerlerden birinde tekrar denediğimde bu kezde iexploerer.exe appcrash vermeye başladı?
|
|
|
||||
|
||||
|
iexplorer.exe Internet Explorer programına ait.32. mesajda yazılanlardan size uygun bir madde var mı ? Tarayıcıda kullanılan eklentileriniz neler ? Ayrıca yine 32.mesajda yazıldığı gibi HijackThis logunuzu gönderir misiniz ?
|
||||
|
||||
|
hmm..toolbarları kaldırmıştım, ama neronun arkaplanda çalışmakta filanmı bilmiyorum.bakarım.codec yok. logoyu göndermeyi denerim, umarım yapabilirim.ama sanırım yarın olur.tekrar teşekkürler.analtımınız ve önerileriniz guzel..
|
|
|
||||
|
||||
|
Programı indirin ve çalıştırdıktan sonra ekte bulunan resimde gördüğünüz bölüme tıklayın.
Açılan not defterinin tüm içeriğini buraya gönderin.
| code |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| appcrash hatası | lelops | AppCrash | 7 | 19.08.08 13:03 |
| Appcrash | bedevi | AppCrash | 3 | 17.04.08 16:50 |
| APPCRASH sorunu | Dare_deviL | AppCrash | 8 | 07.01.08 15:30 |
| APPCRASH hatası | kapikolu26 | AppCrash | 2 | 29.10.07 22:17 |
| AppCrash Sorunu! | Heyelan | AppCrash | 5 | 04.10.07 08:01 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |