| Üye Ol | Oyun | Video | Arama |
| sponsor links |
![]() |
| LinkBack | Başlık Araçları | Görünüm Modları |
|
|
||||
|
||||
|
Bu defa olayın nedeni anlamış bulunmaktayım ben appcrash'tan kurtuldum 1.adım kaspersky antivirüs programını kurdum ilk önce yereldisk C'yi tarattım ve Hidrag.A virüsü buldum bu virüs sistemde C:/windows/system32/driverstore klasörüne yerleşiyor ve hiçbir şekilde silinmiyor sürekli bilgisayarda bulunan .exe uzantılı herşeyi etkisiz hale getiriyor bununla birlikte parite.B virüsüde ortaya çıkıyor ve sistem içinden çıkılmaz bir hale geliyor 2.adımda bilgisayarı güvenli mod'da başlatıp yereldisk C hariç heryeri tarayıp çıkan hidrag.A virüslerini sildim 3.adımda ve tabiki formatladım antivirüsle tarattım bilgisayarım tertemiz ve huzurlu bir şekilde çalışıyor yalnız bu virüsler update'ten sonra bulaştı bu işi bilen üstadların bu konuya bir el atmasını doğruysa yanlışsa bize bildirmelerini istiyoruz ![]() |
| sponsor links |
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba,
Ne yazik ki daha öncede istememize rağmen bize log dosyanızı nedense göndermediniz. AppCrash hatalarının 50 den fazla nedeni var. Bu yalnızca sizin sorununuzun çözümü olarak sayılabilir. Fakat dediğim gibi bize öncesinde gerekli bilgileri verseydiniz çözüme daha kısa süre de ulaşabilirdiniz. Ayrıca şunları bilmenizde yarar var; Hiçbir şekilde silinmeyen bir virüs kesinlikte olamaz. DriverStore klasöründe yalnızca sürücü bilgileriniz saklanır. Özellikle orada olmasının hiçbir anlamı yok. Hidrag.A virüsü bir network servisi ile benzeşiyor ve Windows güç yönetimine etki ediyor. Temizleme yöntemi ise son derece kolay, çünkü bu virüs 2004 senesinin son aylarında görülmeye başlandı. Yani aklınıza gelebilecek olan tüm güvenlik programlarının veritabanlarına kaydedilmiş bir zararlı. Bu söylediklerim Parite zararlısı içinde geçerli. C hariç her yeri taratmanız kesinlikle çok yanlış. Siz ilk başta yapmanız işlemi 2. sıraya koymuşsunuz. Eğer sistemde bir zararlı mevcut ise güvenlik programı ile kontrol işlemleri sadece güvenli mod'a geçilerek yapılmalıdır. Kaldı ki, uğraştığınız zararlılar temizliği oldukça kolay virüslerdir. Tüm bu işlemleri yapmışsınız, fakat diski biçimlendirmeniz kesinlikle bir çözüm önerisi olarak sunulamaz. Bu mantıkla düşünürseniz eğer her zararlıda sistemi tekrar kurmak gerekiyor.Kısacası bunu bir çözüm önerisi olarak kabul edemeyiz.
| appcrash, çözümü, sorununun |
| Başlık Araçları | |
| Görünüm Modları | |
|
Benzer Başlıklar
|
||||
| Başlık | Başlığı açan | Forum | Yanıt | Son Mesaj |
| appcrash | g.ozkul | AppCrash | 50 | 23.05.08 13:09 |
| Appcrash | bedevi | AppCrash | 3 | 17.04.08 16:50 |
| Unmountable_Boot_Volume Hatası ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 1 | 23.09.07 08:46 |
| DRIVER_POWER_STATE_FAILURE Hatası ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 18.05.07 18:31 |
| Autorun.vbs Hatası ve Çözümü | ICEEXOL | Genel Bilgi ve İpucu | 0 | 07.04.07 14:14 |
| Üye Ol | S.S.S. | Üye listesi | Takvim | Arama | Günün mesajları | Forumları okundu olarak işaretle |